Fiber for framtid! 

Som lokale aktører ønsker Bruse å skape ei god framtid for folk i Hallingdal, og bidra til at flere flytter hit. Gjennom fiberutbygging legger Bruse forholdene til rette for at du kan logge deg på et raskt og stabilt internett – uavhengig av om du sitter på et småbruk oppi Vestlia i Ål eller på ei hytte på Nesfjellet. 

Bruse setter spaden i jorda for at det skal spire og gro i dalen vår. For at unge hallinger skal komme tilbake etter endt utdanning. For å gi liv til spennende arbeidsplasser. For at du skal kunne bo her, også utenfor sentrum. For at du skal kunne ha hjemmekontor på hytta. For at du skal kunne ha et videomøte med en kunde i Kina. For at du skal kunne “game” uten “dårlig ping“. Og ikke minst for at du skal kunne ha en god alderdom. 

Bruse ser stort på det. Hele Hallingdal er vårt ansvar. Derfor bygger vi også ut i de små grendene, ikke bare der det bor mest folk. Imidlertid tar det tid å bygge en moderne infrastruktur. Men i et langsiktig perspektiv har vi, sammen med Hallingdal Kraftnett, som ambisjon å levere fiber til alle i dalen vår. 

Bruses siste satsninger er Bruse SOL som leverer solceller til alle typer bygg og tak, og Bruse Lade som leverer ladeløsninger til hus og hytte.

Bruse er eid av Vidju Holding (Hallingdal kraftnett) og Hemsedal Energi, dvs indirekte eid av kommunene i Hallingdal. 

Klikk her for å gå til Bruse sine hjemmesider!